Boj s ohněm (+18) – dokumentární film agentury Anna News (CZ titulky)

Od konce roku 2013 si bojovníci v Aleppu začali masově vyrábět a používat podomácku vyrobené minomety, později nazvané jako “pekelný oheň”. Náboje pro ně jsou plynové bomby používané v domácnostech naplněné trhavinou. Tato munice má obrovskou sílu destrukce. Vzhledem ke způsobu výroby dosahuje nepřesnost až několik stovek metrů. Cílem povstalců bylo vystrašit občany vládou ovládaných čtvrtí.

Tento film – příběh o práci dobrovolníků Anna Novinky v Aleppu, pevné válečné zločiny spáchané teroristy v období od února do června 2016, kdy byl představen ve vojenské příměří Aleppo mezi “mírné opozice” a Syrskou arabskou armádou.

Od konce roku 2013, “mírné opozice” v Aleppu se začala masově vytvářet a používat podomácku vyrobených malt, později nazvaný “pekelný oheň”. Mušle pro ně jsou domácí plynové lahve s napájecím projektilu výbušniny. Tento shell má obrovskou sílu destrukce. Vzhledem k tomu, podomácku vyrobených zařízení a střeliva, pozorování letu taková láhev s plynem má extrémně vysokou chybovou let nebo přesah stovky metrů. Teroristé dokonale věděli, že mnoho let bez skořápky obytných čtvrtí s cílem zastrašit občany ve vládních čtvrtletí.

Tento film – příběh o práci dobrovolníků Anna Novinky v Aleppu, které pevné válečné zločiny spáchané teroristy v období od února do června 2016, kdy byl představen ve vojenské příměří Aleppo mezi “mírné opozice” a Syrskou arabskou Army.

Comments

comments

Visited 133 times, 1 visit(s) today